4.9
( On 5 )


Qui som?

Em dic Oriol, sóc el responsable de la pàgina web:

www.mgb-snowculture.com

Els meus inicis es remonten a l'any 2010-2011 quan vaig començar a treballar com a monitor d'esquí a l'Escola d'Esquí Alta Cerdanya, a La Molina i Masella. Posteriorment em vaig incorporar a l'Escola d'Esquí i Snowboard RACC, a les mateixes estacions i també a les estacions del Pirineu francès Els Angles i Puigvalador.

La temporada 2012-2013 va començar molt malament a nivell de neu i feina, va ser aleshores quan vaig decidir obrir un blog on parlés d'esquí en general. Aquest em va servir per adonar-me que el material per a la reparació d'esquis i planxes de snowboard no és senzill d'aconseguir. El proper pas va ésser de montar una botiga a dins mateix del bloc i, finalment, fer el pas de montar la botiga online on sou ara mateix.

La filosofia ha estat sempre la mateixa, intentem que les comandes surtin el més depressa possible, i que el client quedi satisfet.

Siusplau, si tens qualsevol dubte o consulta envia un email a:

info@mgb-snowculture.com

Et respondrem el més ràpidament possible.

 


Quin és el significat de les sigles "MGB"? 

He decidit crear un apartat per tal d'explicar aquest punt, ja que es tracta d'un clàssic de les preguntes... :)

Ara mateix el nom de la web sembla extrany, però mai vaig pensar que arribaria tan lluny en el moment de posar-lo. MGB vol dir "Materia Gris en Blanc". Tal i com comento en l'apartat anterior, aquesta web neix d'una primera idea inicial anomenada materiagrisenblanco.wordpress.com. Vaig pensar que fora un nom original pel doble sentit que té el concepte, per una banda, no pensar en res, per l'altra, pensar només en "blanc" (referint-se a la neu). El problema és que el nom era massa llarg i ningú l'entenia a la primera (sempre ho havia d'anar explicant). Això em feu reflexionar i pensar que potser era massa rebuscat, vaig decidir simplificar-lo i d'aquí nasqué mgb. De sobte passàrem d'un nom massa llarg a un de massa curt, snowculture nasqué com a sufixe per afegir contingut a les sigles www.mgb-snowculture.com

Ara ja coneixes la història ;)


Des de quan es troba en funcionament la pàgina?

La pàgina www.mgb-snowculture.com està activa des de juliol de 2013. Fins a dia d'avui s'han tramitat més de 3600 comandes (actualitzat 08/12/2019).

Pots veure les opinions dels nostres clients a Opinions .


Quins sistemes de pagament admet la pàgina?

Targeta de crèdit/dèbit, transferència bancària i Paypal.


S'admeten devolucions?

Sí. Més informació aquí.


No trobes la teva pregunta?

Posa't en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a l'adreça:

info@mgb-snowculture.com

Et respondrem el més ràpid possible.

Aquesta web fa servir cookies per millorar l'experiència de compra. Per més informació pots consultar la nostra Política de protecció de dades.

Connectar-se

Megamenu

Compara0My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart